Nba

UCLA en Gonzaga matchen ongelooflijk, Jalen Suggs schittert voor Gonzaga

Welke Film Te Zien?

UCLA historische toernooiloop eindigt met Gonzaga die ze verslaat met Jalen Suggs zoemer-klopper in overwerk deze zondag.

Nummer 1 zaad Gonzaga nam het op tegen UCLA in de halve finaleronde van het NCAA-toernooi in Lucas Oil Stadium.

Terwijl Gonzaga het hele toernooi het veld betrad als een topteam.

Evenzo betrad UCLA het veld als een team om voor het eerst sinds 2008 bij de laatste vier te komen.

Beiden gaven de NCAA een wedstrijd om te onthouden dat ze het tijdens het reguliere kwartaal tegen elkaar opliepen.

UCLA valt naar Gonzaga bij zoemer in OT

UCLA valt aan Gonzaga bij de zoemer in OT (bron: latimes.com )

Bijgevolg ging de wedstrijd overuren en won Gonzaga de wedstrijd met 93-90 tegen UCLA.

Competitieve wedstrijd tot de laatste seconden.

UCLA begon sterk, scoorde bij de opening van de wedstrijd en bleef open jumpers raken tijdens de wedstrijd.

Aan de andere kant scoorde Gonzaga's Joel Ayayi hun eerste zeven punten en eindigde een game-high 16 in de eerste 20 minuten.

Evenzo leidde Johnny Juzang de schietpartij voor UCLA, met 15 punten op 6-8 velddoelpogingen voor de pauze.

hoeveel weegt bob sapp?

JohnnyJuzang eindigde als tweede aller tijden in punten (137) voor @UCLAMBB bij de mannen

JohnnyJuzang eindigde als tweede aller tijden in punten (137) voor @UCLAMBB in de NCAA voor heren (bron: twitter.com )

De eerste helft eindigde met een close score toen beide teams de baskets haalden, en geen van beiden creëerde een groot gat.

In de eerste helft van de wedstrijd kwam Gonzaga op voorsprong met 45-44 met slechts een punt verschil.

Toen ze de tweede helft ingingen, leek het erop dat Zags de leiding zou nemen omdat ze wat scheiding kregen.

Ze dwongen zelfs de omzetten en scoren in de overgang af en pakten vlak voor tien minuten een voorsprong van zeven punten.

Maar UCLA werd helemaal terug geklommen en schoot ongelooflijk geweldig om de wedstrijd gelijk te trekken en uiteindelijk een paar minuten later de leiding terug te nemen.

Binnen vier minuten in de reguliere speeltijd wisselden de twee teams nog steeds scores. Een ongelooflijke actie van Gonzaga maakte het hoogtepunt van de 2de helft.

Suggs' blok van Cody Riley leidde tot een slam in de overgang door Drew Timme aan het einde van de regulatie hielp de wedstrijd naar een extra sessie te sturen.

Vervolgens maakte UCLA 37 punten in de 2e helft en Gonzaga maakte 36 punten.

Bijgevolg gingen beiden de verlenging in met een gelijkspel van 81-allen.

Spannende overwerkbuzzer-beater van Gonzaga's Suggs.

In de verlengingsregeling maakte Gonzaga-centrum Drew Timme zes snelle punten in de eerste twee minuten van overwerk.

Gonzaga stond echter slechts met twee punten voor toen UCLA's Juzang naar de rand reed met minder dan tien seconden te spelen.

Bijgevolg bracht hij het spel in evenwicht met een putback, maar zijn score was alleen het toneel voor Suggs.

Terwijl Jalen Suggs in een 40-footer bij de zoemer binnenkwam om Gonzaga een 93-90 overwinning op U.C.L.A.

Maar het heroïsche schot van Suggs leidde de ongeslagen Bulldogs naar hun tweede nationale kampioenschapswedstrijd.

Jalen Suggs

De buzzer-beater van Jalen Suggs bezorgt Gonzaga de overwinning (bron: theguardian.com )

Juzang eindigde met 29 punten om de Bruins te leiden, terwijl Jaime Jaquez 19 punten verloor.

We zijn gaan vechten, zei Juzang. We gingen uit, er is geen betere manier, er is geen spijt. Iedereen vocht tot het laatste stuk en het laatste schot is het laatste schot.

Evenzo maakte Tyger Campbell 17 punten en Cody Riley droeg 14 punten bij en 10 rebounds double-double.

Ondertussen scoorde Drew Timme voor Gonzaga 25 punten, Joel Ayayi scoorde 22 punten.

Evenzo verloor Jalen Suggs 16 punten, gevolgd door Corey Kispert, die 15 punten scoorde.

Gonzaga Bulldogs Gonzaga (31-0) gaat proberen de eerste ongeslagen nationale kampioensploeg te worden.

Ze zullen het opnemen tegen nummer 2 geplaatste Baylor Bears (27-2) in de NCAA-kampioenschapswedstrijd op maandagavond.

voor wie speelt Jennie Finch?

Jalen Suggs Buzzer Beater brak de Twitter.

Ik dacht alleen maar: 'ga alsjeblieft naar binnen', ik wil niet nog een keer overwerken, zei Suggs.

Het is gek, zei Suggs. Nogmaals, zoals ik al zei, om dat moment echt te beleven - oh, mijn god. Op dit moment ben ik aan het trippen.

Ik geloof het nog steeds niet. Het zal pas in de ochtend beginnen.

Toen Jalen Suggs het schot van 40 voet maakte, kreeg hij zijn Kobe Bryant en... Dwyane Wade moment.

Ik heb altijd al op de tafel willen rennen [na een gamewinnaar] zoals Kobe of D-Wade, zei Suggs.

De game als geheel trok de aandacht van velen in de NBA en de sportwereld.

Niet alleen de game haalde de krantenkoppen, maar de Suggs-buzzer-beater kreeg geweldige reacties van de NBA.

Waar iedereen op Twitter zijn reactie op de game en de winnende foto van Jalen plaatste.

NBA-sterspelers zoals Lebron James, Jamal Murray, Trae Young en zelfs Hall of Farmer Magic Johnson konden het niet laten om hun opwinding te tonen.

NBA-spelers reageren op de Final Four-wedstrijd tussen UCLA en Gonzaga.

Allereerst liet Lebron James via Twitter zijn reactie op de wedstrijd zien.

Vervolgens prees hij Jalen Suggs voor zijn ongelooflijke schot.

Een van de grootste spelers in de NBA en Hall of Famer Magic Johnson gebruikte ook Twitter om de ongelooflijke wedstrijd te prijzen.

Jamal Murray, Trae Young, Isaiah Thomas leken ook onder de indruk van het spel en lieten het op Twitter weten.

Gonzaga-spelers in de NBA waren enthousiast over het verbluffende einde en uitten hun opwinding toen ze zagen dat de Bulldogs UCLA versloegen in de Final Four.

En zetten hun ongeslagen seizoen voort en gaan naar de finale.

Voor Brandon Clarke was het de beste game ooit.

Ondertussen ging voormalig UCLA Bruins ook naar Twitter en uitte aan het einde hun ongeloof.

Cleveland Cavaliers-aanvaller Kevin Love, die in 2008 in het laatste Final Four-team van UCLA speelde, toonde zijn ongeloof.

heeft Kyrie Irving een vrouw?

De wedstrijd tussen UCLA en Gonzaga was een van de grootste en opwindendste wedstrijden van het NCAA-toernooi van 2021.

Nummer 1 zaad Gonzaga zal nu het opnemen tegen nummer 2 zaad Baylor voor de titel op dinsdag.