Amerikaans Voetbal

Southampton 0-2 Leeds United: Bamford scoorde zijn 16e doelpunt

Welke Film Te Zien?

Het 16e doelpunt van Patrick Bamford dit seizoen in de Premier League heeft Leeds United geholpen om Southampton te verslaan voor 8.000 fans in het St Mary's Stadium.

Bamford, die eerder een kans had gemist toen hij alleen de doelman versloeg Alex McCarthy . Hij gooit de bal in het net en volgt Rodrigo's bal tegen de Saints.

Leeds voegde een moment toe aan de blessuretijd nadat de staking van Bamford werd gedreven door McCarthy, terwijl Tyler Roberts terugkwam.

De beste kans van Southampton kwam vroeg, maar Che Adams ' hoofd werd afgesneden door Leeds doelman Kiko Casilla .

De overwinning tilde Leeds boven Arsenal en Everton naar de achtste plaats en zorgt voor Marcelo Bielsa 's kant eindigt in de top 10.

Southampton blijft 14e in de Premier League met nog één wedstrijd te gaan in het seizoen.

Leeds blijft een goed seizoen draaien.

Hij duwde zijn bal met een stevige hoek langs McCarthy. Het doelpunt van Bamford was een ongewoon kwaliteitsmoment voor scrappy.

waar is al michaels van maandagavond voetbal

Maar een leuke wedstrijd op de dag dat fans terugkeerden naar de Premier League.

Dit was pas de derde keer dat fans in 2020-21 bij de thuiswedstrijd van Southampton waren. Nadat 2.000 van hen op 13 december een 3-0 overwinning op Sheffield United zagen en zes dagen later een 1-0 nederlaag tegen Manchester City.

Maar ze kwamen teleurgesteld thuis toen Bamford er een kreeg en er een maakte om het goede seizoen van Leeds voort te zetten.

Leeds blijft een goed seizoen draaien (Bron: Khelnow .com)

Na het winnen van het kampioenschap in 2019-20 en het elimineren van 16 seizoenen in de hoogste vlucht. Het Leeds-team van Marcelo Bielsa heeft veel fans gewonnen met de aanvallende stijl van voetbal.

Door de overwinning kunnen ze pas het vijftiende team zijn sinds het begin van de Premier League in 1992-93. Om op de negende plaats te eindigen na het winnen van promotie vorig seizoen.

En het seizoen kan zelfs eindigen in Europese studies, ook al hebben ze resultaten nodig om hun best te doen.

Stel dat Leeds thuis een ruime overwinning behaalt tegen West Brom. De zevende plaats West Ham heeft beide laatste twee wedstrijden verloren. En Everton en Arsenal hebben niet nog een overwinning geboekt.

De ploeg van Bielsa zou de zevende plaats en een plaats in de Europa League-conferentie van volgend seizoen kunnen veiligstellen.

Voor de 27-jarige Bamford, die Engeland niet heeft goedgekeurd, heeft een goed seizoen hem nu naar de vijfde plaats in de Premier League gebracht.

Achter Harry Kane van Tottenham, Mohamed Salah van Liverpool (beiden met 22 goals), Bruno Fernandes van Manchester United (18 goals) en Tottenham's Son Heung-min (17 goals).

De fans zorgen voor een goede sfeer, maar de gasten winnen.

Hoewel het net voor aanvang van de wedstrijd regende, begon de wedstrijd met een stralende zon aan de zuidkust. En toeschouwers zorgden voor een mooie sfeer.

De doelman van Leeds heeft zijn tweede Premier League-debuut gekregen. Bielsa heeft zich gehouden aan zijn pre-match belofte en liet de Duitse verdediger Robin Koch en de Poolse middenvelder Mateusz Klich buiten om zich voor te bereiden op het late EK 2020 deze zomer.

Casilla werd ter plaatse geroepen omdat ze pas in de tweede minuut haar hoofd bij Adams moest afhakken.

Voorafgaand aan de wedstrijd maakten ze bekend dat Theo Walcott had ingestemd met een contract voor twee jaar bij de Saints. Toen zijn huurcontract bij Everton afliep en de Engelse international een goede kans maakte om te scoren.

De fans zorgen voor een goede sfeer, maar de Leeds winnen (Bron: Goalzz)

Hij nam de bal rond Casilla in het strafschopgebied, ook al dwong Spanje hem tot verlenging. En met een scherp oog moest Walcott passen, zonder Southampton-speler aan het einde van zijn voorzet.

Santa's manager Ralph Hasenhuttl bracht tijdens de pauze uitstekende spits Danny Ings en James Ward-Prowse binnen. Voor de wedstrijd brak de speler van het jaar al vroeg in de tweede helft een pijl.

speelde kirk kruidenstreit in de nfl

Leeds schoot richting de eerste helft niet, maar groeide na rust in de wedstrijd.

Leeds schoot richting de eerste helft niet, maar groeide na rust in de wedstrijd. En ze waarschuwden de Saints toen Bamford ontplofte en alleen McCarthy ontmoette. Om de bal te ver te trekken en de kamer te beëindigen.

De spits kwam vervolgens in aanvaring met Mohammad Salisu uit Southampton en moest behandeld worden. Maar herstelde zich en scoorde het eerste doelpunt van de wedstrijd, met de benen van McCarthy, in de 73e minuut.

Ings, zoals Bamford, die deze zomer voor het Engelse Euro 2020-team strijdt, had kans op een gelijkspel.

Maar ze misten en kwamen ongedeerd terecht in een tegenaanval met McCarthy. In lijn met de staking van Roberts van Bamford om zijn eerste doelpunt van het seizoen veilig te stellen.

Geweldige tijd voor iedereen

Southampton-manager Ralph Hasenhuttl zei tegen de fans: Het was geweldig voor mij. Toen ik aan het begin van het spel naar buiten kwam, was het een goed idee om ze daar te zien zitten.

Het zag er erg druk uit, ook al waren er maar 8.000, maar het was ongelooflijk. Het is een grote tijd voor iedereen. We hebben hard ons best gedaan om ze te verslaan, want ze waren goed en steunden ons tot het einde.

We waren helemaal vergeten hoe leuk het was om ze terug te brengen en hoe leuk het was om ze te zien. Het geeft ons iets om naar uit te kijken voor het volgende seizoen.

Southampton kon de bezoekers niet verslaan (Bron: Sportskeeda)

Als resultaat voegde Hasenhuttl toe: Een uitdagend verwacht spel met een uitstekende eerste helft voor ons maar zonder een doelpunt.

Beter dan dat kunnen we niet spelen. Dat deden we in de eerste helft. Ik had niet het gevoel dat we in de tweede helft veel kansen hadden om te gaan. Maar ze hadden een andere uitrusting die wij niet hadden.

Leeds-manager Marcelo Bielsa tegen Patrick Bamford: Patrick heeft heel hard gewerkt met veel moeite en tijd om te schitteren. Ik weet zeker dat hij optimistisch zal zijn over de campagne die hij voert, wat die ook mag zijn.

Alles wat hij dit seizoen heeft bereikt, is te danken aan alle toewijding en moeite die hij heeft gestoken in het tonen van zijn vaardigheden.

In Roberts' eerste Premier League-doelpunt voegde Bielsa eraan toe: Ik was blij dat hij scoorde omdat hij zoveel wedstrijden had gespeeld en het niet kon.