Amerikaans Voetbal

Real Valladolid 1-2 Atletico Madrid: Atlentico Madrid vecht terug

Welke Film Te Zien?

Luis Suarez zei dat hij Atlético Madrid bedankte voor het vertrouwen op mij, omdat zijn doelpunt hen hielp Real Madrid op spectaculaire wijze naar de La Liga-titel te verslaan.

Diego Simeone 's mannen volgden na Oscar Plano 's Real Valladolid staking. Maar in de tweede helft draaiden ze het spel om met een doelpunt van Angel Correa en een poging van Suárez kalmeren.

Hoewel Real twee doelpunten laat maakte om Villarreal met 2-1 te verslaan, kwamen ze een beetje laat omdat ze Atletico nodig hadden om punten te laten vallen.

De Uruguayaanse spits Suarez begon het seizoen nadat hij van Barça-manager Ronald Koeman te horen had gekregen dat hij niet in zijn plannen voor het seizoen zat. Maar hij scoorde 21 competitiedoelpunten, waaronder een beslissing.

Atlético is een geweldige club.

De titelrace had een spannend einde en stelde niet teleur.

De geblesseerde aanvoerder Sergio Ramos vermaakte het podium toen het nieuws brak over de terugkeer van Atletico.

voor welk nfl-team speelt reggie bush?

Toch werd de Spaanse verdediger twee minuten later verslagen toen Yeremi Pino scoorde in de Europa League-finale. Tegen Villarreal tegen titelverdedigers.

Na rust moesten Simeone en Zidane aan beide kanten van Madrid voor bemoedigende teamdiscussies zorgen.

In de tweede helft meende Karim Benzema Real in evenwicht te hebben gebracht met kopbal.

Maar terwijl de VAR naar het doelpunt keek en het eruit haalde. Atletico verzamelde Correa's fijne afwerking om ze op de eerste plaats te zetten.

Benzema, die Frankrijk in de zomer terug naar het EK bracht, sleepte zich van het lichtpuntje weg. En een paar minuten later liep Suarez foutloos en werd Atletico kalm met 2-1.

Luis Suarez steelt de deal (Bron: The Indian Express)

wat is het vermogen van Roger Federer?

Simeone beantwoordde de vragen van de media en zei: De hele wereld gaat nu door een andere fase. Dus als we mensen blij kunnen maken, betekent dat zeker veel voor ons. Ik denk dat de 32 spelers erbij betrokken zijn. Ze zijn allemaal even belangrijk als één. Ik ben erg dankbaar.

Suarez voegde toe: Mijn enige taak is om het team te helpen en ervoor te betalen door doelpunten voor het team te maken. Soms is het nodig om veel te pushen.

Maar Atletico is een geweldige club en dat hebben we dit seizoen laten zien. We waren een zeer gemiddelde speler en daarom zijn we nu kampioen.

odell beckham jr heeft een zoon

Hoewel Benzema in de 87e minuut de gelijkmaker scoorde en Modric Real versloeg op het moment van de blessure.

Het was niet genoeg, want Atletico-spelers vierden feest op het veld met andere uitfans die zich buiten Valladolid verzamelden.

Vorige week meldden berichten dat Zidane Real-spelers had verteld dat hij aan het einde van het seizoen zou vertrekken. Maar de Fransman zei dat hij zijn toekomst met de club zou bespreken.

Op dit moment moeten we gewoon ontspannen, en als de situatie de komende dagen kalmeert. Ik zal met de club praten, en dat is het. Maar vandaag is niet de dag, zei Zidane.

Binnenkort zullen we zien wat er gaat gebeuren. Niet alleen ik, maar ook de hele club maakt plannen voor volgend seizoen. De media hebben het al gezegd. We hebben dit jaar niets gewonnen en we weten wat we moeten doen voor deze club.