Nba

Milwaukee Bucks verbindt de serie met de Suns

Welke Film Te Zien?

De Milwaukee Bucks en de Phoenix Suns ontmoeten elkaar woensdag voor de vierde keer in de NBA-finalereeks.

Met nog steeds aan de leiding wilden de Suns de overwinning op de Bucks verlengen. De Bucks hadden echter andere plannen in petto voor de Suns.

Met twee overwinningen waren de Bucks wanhopig op zoek naar de overwinning. En de Bucks behaalden hun broodnodige overwinning in Game 3.

De Bucks zetten het record voort en wonnen opnieuw en brachten de reeks in evenwicht met de Suns.

De Bucks versloegen de Suns met 109-103 in Game 4, wonnen op rij en brachten de reeks gelijk.

Ze lieten zien dat het pas voorbij is als het voorbij is en houden vast aan het spel en maken een comeback.

Khris Middleton en Giannis Antetokounmpo bezorgen de Suns geen gemakkelijke overwinning.

Hun vertrouwen en briljante prestaties werden een essentieel onderdeel van de overwinning van de Bucks op de Suns.

Middleton leidde de Bucks, gevolgd door de double-double van Giannis.

Aan de andere kant leidde Devin Booker de Suns met een game-hoogtepunt. Ondanks zijn beste poging slaagden de Suns er niet in om de overwinningen te behalen.

The Suns begonnen goed aan het eerste kwart van de wedstrijd en namen zelfs de leiding.

In het tweede kwart maakten de Bucks echter snel een comeback.

In het derde kwart scoorden de Suns opnieuw beter dan de Bucks, maar de Bucks kwamen uiteindelijk met een overwinning in het vierde kwart.

In het eerste kwart namen The Suns de leiding.

Devin Booker bedacht het eerste schot van de nacht en liet een sprongschot vallen. Khris Middleton liet een lay-up aan de andere kant vallen om de wedstrijd gelijk te trekken.

Brook Lopez liet een dunk vallen op de pass van Jrue Holiday en nam voor het eerst de leiding.

Vervolgens antwoordde Booker terug, liet een floater vallen en maakte het spel weer gelijk.

Deandre Ayton liet een dunk vallen op Jae Crowder en de Suns namen uiteindelijk een voorsprong van 6 punten.

Booker pakte zijn eigen aanvallende rebound en sloeg een springer neer. Dit breidde de voorsprong uit tot 8 punten.

Middleton liet uiteindelijk een driepunter vallen, waardoor de 8-0-run van de Suns werd teruggebracht tot vijf punten.

Mikal Bridges antwoordde en liet een springer vallen. Middleton kwam toen met een jumper.

Bobby schoot een driepunter uit de hoek. Vervolgens liet Giannis een dunk vallen en de Bucks verkleinden de voorsprong tot twee punten met 1:26 over in het kwart.

Booker vond Ayton onder de rand voor een emmer. Cameron Johnson sloeg een driepunter neer met nog ongeveer 30 seconden te gaan in het kwart.

Uiteindelijk eindigde het kwart op 23-20 en namen de Suns een voorsprong van drie punten in het tweede kwart.

De Bucks brachten de wedstrijd in het tweede kwart in evenwicht.

Ze waren vroeg in het kwartaal 25-20 toen Middleton floater liet vallen als het eerste schot van het tweede kwart van de Bucks.

Giannis reed rechtstreeks naar de rand en liet een lay-up vallen, waarmee hij nog een emmer voor de Bucks toevoegde.

Crowder kwam met een driepunter op de pass van Chris Paul.

Antetokounmpo dropte een dunk op de pass van Jeff Teague. Terwijl Torrey Craig de trui liet vallen op de pas van Paul.

Jrue Holiday liet een jumper vallen en maakte daarbij ook een overtreding. Uiteindelijk kwamen de Bucks op voorsprong.

Maar de Suns namen meteen de leiding terug. Lopez maakte een emmer op de pass van Middleton en bracht de wedstrijd in evenwicht.

Halverwege het kwart stonden ze 37-33 toen Booker een verspringer neerhaalde.

Middleton antwoordde terug en liet een springer aan de andere kant van de lijn vallen.

Booker liet een linkshandige lay-up vallen en bracht de wedstrijd in evenwicht. Ze stonden gelijk op 41-41 met nog 4:31 in het kwart.

Vervolgens voegde Booker nog een verspringer toe om de leiding te nemen. Ze kwamen echter opnieuw gelijk op 45-45.

Cameron Payne kwam met een springer en Booker voegde nog een springer toe op het volgende bezit.

Jrue Holiday liet een drijver vallen en Mikal Bridges antwoordde terug en sloeg een driepunter neer.

Middleton gooide de bal naar Giannis voor een emmer en bracht ook de wedstrijd in evenwicht met een driepunter op het volgende balbezit.

Uiteindelijk eindigde het kwart met een gelijkspel van 52-52, waarmee het derde kwart inging.

In het derde kwart kwamen The Suns op voorsprong.

Jae Crowder sloeg een driepunter neer om het derde kwart te beginnen. Booker voegde nog een emmer toe en gooide een lange trui omver.

Giannis liet een springer vallen die de voorsprong in twee minuten in het kwart tot drie punten bracht.

Ze waren 59-56 toen Booker een fadeaway-jumper liet vallen met 7:40 over in het kwartaal.

Mikal Bridges bedacht een blokkade op Giannis Antetokounmpo.

Vervolgens kwam Antetokounmpo met een dunk op de pass van Jrue. Chris Paul heeft een trui omver geslagen.

Jrue vond Giannis onder de rand en Giannis antwoordde terug en liet een drijver vallen.

Ze waren 69-67 met nog minder dan vier minuten te spelen in het kwart. Terwijl Pat Connaughton een driepunter onderuit haalde en de leiding nam voor de Bucks.

Cameron Payne liet een lay-up vallen en maakte daarbij ook een overtreding.

Booker heeft een vervaagde trui neergehaald. Uiteindelijk kwam de wedstrijd in evenwicht op 73-73 met nog ongeveer twee minuten te gaan in het kwart.

Booker kwam met een step-back driepunter. En Cameron Johnson blokkeerde Jrue Holiday aan de andere kant.

Terwijl Payne een driepunter neerhaalde en uiteindelijk 7 punten voorsprong nam met nog minder dan een minuut te spelen in het kwart.

Middleton antwoordde terug en sloeg een driepunter neer. Crowder kwam in de laatste seconden van de wedstrijd met een block op Middleton.

Vandaar dat het kwart eindigde op 82-76, waarbij de Suns een voorsprong van 6 punten nam in het vierde kwart.

De Bucks draaiden het spel om.

Ze stonden vroeg in het kwart op 85-76 toen Pat Connaughton een driepunter neerhaalde.

De Bucks brachten de voorsprong terug tot vier punten, maar Johnson sloeg een springer neer om de voorsprong uit te breiden.

Chris Paul sloeg een springer neer en de Bucks stonden vijf punten achter de Suns met nog 8:40 in het kwart.

Middleton bedacht een trui. Terwijl Giannis een koopje bedacht om nog een emmer toe te voegen, waarbij hij een dunk neerhaalde in de overgang.

Giannis voegde nog een dunk toe op de pass van Jrue. Middleton liet een lay-up vallen en de Bucks brachten de voorsprong halverwege het kwart tot drie punten.

Payne reed regelrecht naar de rand voor een emmer, maar Bobby Portis blokkeerde hem bij de rand.

Middleton maakte een driepuntsschot, maar slaagde er niet in de emmer te krijgen. Connaughton heeft de juffrouw getipt.

Ayton bedacht een blokkade op Portis aan de andere kant. Vervolgens stuurde Giannis de pass van Chris naar Booker en gaf hij door aan Jrue, die terugging naar Giannis.

Giannis liet toen een lay-up vallen, waardoor de wedstrijd op een punt kwam met nog 3:15 in het kwart.

Connaughton sloeg een driepunter neer en de Bucks namen uiteindelijk de leiding.

Booker liet een jumper vallen en de Suns brachten de wedstrijd in evenwicht met nog minder dan twee minuten te spelen.

Middleton sloeg een verspringer neer en de Bucks namen meteen de leiding terug.

Antetokounmpo kwam met een cruciaal blok op Ayton, waardoor de Suns de wedstrijd niet gelijk konden maken.

Paul verloor vervolgens de bal terwijl Middleton een lay-up liet vallen en de voorsprong uitbreidde met nog 27,2 in het kwart.

De wedstrijd eindigde met Jrue die vrije worpen liet vallen terwijl Paul een lay-up neerhaalde in de laatste seconden van de wedstrijd.

Uiteindelijk pakten de Bucks de overwinning en brachten de serie in evenwicht met 2-2.

Hoogtepunten scoren.

Khris Middleton leidde de Bucks en scoorde 40 punten, 6 rebounds en 4 assists.

Na hem had Giannis Antetokounmpo 26 punten en 14 rebounds double-double samen met 8 assists.

Hun optreden in het laatste moment van Game 4 hielp de Bucks de leiding te nemen.

De Bucks vieren de enorme scorende avond van Middleton

De Bucks vieren Middleton's enorme scorende nacht. (bron: Twitter )

Het blok van Giannis in de verdediging en het grote schot van Khris, samen met vrije worpen daarna, veranderden het verloop van deze NBA-finale.

Khris is niet bang en heeft dat ook nooit gehad, zei de Milwaukee-bewaker Jrue Holiday.

Dat is wat hij doet op de lange baan. We willen dat hij de bal heeft, zei Antetokounmpo over Middleton.

We willen dat hij de beslisser is.

Hij voegde eraan toe: we weten dat hij grote foto's gaat maken, en vanavond was hij ongelooflijk.

Dat is een speciaal moment in de NBA Finals, zei Bucks-hoofdcoach Mike Budenholzer. En we zullen er meer van nodig hebben. Zijn impact op het spel aan beide kanten van het veld … het is een groot blok. Dat is waar hij toe in staat is.

De Bucks hadden hun sterspelers nodig om opnieuw in het spel te komen. En de sterspelers waren van elkaar afhankelijk en kwamen met een spel-winnende prestatie.

We hebben dit vaak gedaan, zei Antetokounmpo. Weet je, er zijn tijden dat het moeilijk wordt, ik moet (hem) vertrouwen en hij moet mij vertrouwen.

Zoals ik al zei, we hebben zoveel wedstrijden gesloten. We hebben veel wedstrijden verloren, maar een wedstrijd als deze afsluiten in de NBA Finals betekent natuurlijk veel. Het voelde goed, maar tevreden kunnen we niet zijn. We moeten blijven genieten van het spel. Blijf goed basketballen.

Het team van Bucks heeft geweldige prestaties geleverd voor de overwinning.

Naast Khris en Giannis scoorden nog drie andere spelers met dubbele cijfers. Hun teamprestatie vanavond verandert de zaken voor de Bucks en laat zien dat het pas voorbij is als het voorbij is.

Brook Lopez maakte 14 punten, terwijl Jrue Holiday 13 punten, 7 rebounds en 7 assists had.

Ondertussen leidde Pat Connaughton de bank van de Bucks en scoorde 11 punten en 9 rebounds.

We wilden dit heel graag en het team liet het vanavond zien, zei Antetokounmpo.

Niemand gaf toe, zei Middleton. We bleven erbij.

Devin Booker deed het allemaal voor de Suns.

De sterspeler van The Suns, Booker, was briljant in Game 4. Hij deed er alles aan om de Suns te laten winnen.

Devin scoorde game-high punten en schreef zelfs geschiedenis in het proces. Maar zijn optreden was niet genoeg om de wedstrijd te winnen.

Hij leidde de Suns, scoorde een game-high 42 punten en 2 assists samen met een rebound.

Booker begint sterk in de eerste helft

Booker begint sterk aan de eerste helft. (bron: Twitter )

Devin Booker (42 PTS vanavond) is de derde speler in de geschiedenis van de NBA die 3 keer 40+ punten scoorde in hun eerste 'postseason', naast Rick Barry (5 keer in 1967) en Wilt Chamberlain (3 keer in 1960).

Hij en Khris hadden allebei een wedstrijd van 40 punten, waardoor ze slechts het 4e paar tegenstanders waren die elk 40 plus punten scoorden in een NBA Finals-spel.

Het maakt helemaal niet uit, zei Booker op zijn grote avond. Ik zei dat ook na de laatste wedstrijd, toen ik het moeilijk had om het te schieten. Het belangrijkste doel is om het spel te winnen.

The Suns laag scorende nacht.

Naast Booker scoorden nog drie andere spelers in de dubbele cijfers, maar geen van beiden scoorde meer dan 15 punten.

Na Booker scoorde Crowder 15 punten, 8 rebounds en 3 assists.

Terwijl Chris Paul 10 punten, 4 rebounds en 7 assists had.

Het was een slechte besluitvorming, zei Paul op zijn laag scorende avond. Die keer waren we twee beneden en ik probeerde daar over te steken, gleed uit, draaide het om.

Hij had vijf omzet gelijk aan het teamtotaal van de Bucks.

In de eerste helft had ik een paar slechte passes. Ze kregen een aanzienlijk aantal (of) meer schoten dan wij, dus voor mij moest ik voor de bal zorgen. We kregen 17 beurten, we schieten de bal te goed om die kansen niet te hebben om te scoren, voegde Paul eraan toe.

Ondertussen leidde Cameron Johnson de bank van de Suns en scoorde 10 punten.

Na het verlies van Game 3, wilden de Suns in Game 4 nog een overwinning behalen. Met dat plan begonnen de Suns zelfs sterk, namen de leiding in het eerste kwartaal en domineerden hen in het derde kwartaal. Maar ze konden het momentum niet vasthouden en verloren in het laatste moment van het vierde kwartaal van de Bucks.

Als je zo'n voorsprong hebt in de vierde, als we de bal gewoon kunnen vasthouden en goede balbezit kunnen krijgen, heb je het gevoel dat je hem daar op zijn minst kunt vasthouden, zei Suns-coach Monty Williams.

Nu, na het verlies, wilden de Suns een comeback maken en de leiding nemen in Game 5.

Dit is een moeilijke, maar we moeten terugveren, zei Paul. Daarom hebben we het hele seizoen gevochten om thuis te komen.

De Suns en de Bucks ontmoeten elkaar voor Game 5 op zaterdagavond in Phoenix.