Middleton leidde de Bucks 'Game 3 overwinning op de Hawks

Welke Film Te Zien?

De Atlanta Hawks en de Milwaukee Bucks stonden tegenover elkaar voor Game 3 van de Eastern Conference Finals.

Met de stand op 1-1, leken beide teams zondagavond te winnen.

Het waren echter de Bucks die de overwinning op de Hawks behaalden.

De Bucks versloegen de Bucks met 113-102 en namen zondag een 2-1 voorsprong op de Hawks.

Allemaal mogelijk dankzij de gezamenlijke inspanning van Giannis Antetokoumpo en Khris Middleton.

Khris Middleton leidde de Bucks en scoorde game-high punten. Zijn prestatie in het vierde kwartaal toonde aan dat de Bucks meer dan één speler hebben die het spel kan leiden.

Aan de andere kant slaagden de Hawks er niet in om hun voorsprong volledig vast te houden, waardoor een overwinning uit hun handen werd geplukt.

Trae Young leidde de Hawks en begon zoals gewoonlijk briljant, maar verloor zijn ritme na een enkelblessure in de laatste minuut van het derde kwart.

De sterke start van The Hawks in het eerste kwart.

Clint Capela liet een dunk vallen en de Hawks stegen vroeg in het kwart met vier punten.

Vervolgens voegde Kevin Huerter een driepunter toe, waardoor de voorsprong werd uitgebreid naar zeven punten.

Toen antwoordde Jrue Holiday met een lay-up aan de andere kant.

Trae Young kwam met een lange driepunter.

Milwaukee Bucks vs Atlanta Hawks Volledige GAME 3 Hoogtepunten | NBA-play-offs 2021 - YouTube

Milwaukee Bucks vs Atlanta Hawks (bron: youtube.com )

Vervolgens voegde John Collins een driepunter toe en namen de Hawks 13 punten voorsprong.

Brook Lopez liet eindelijk een jumper vallen op de pass van Middleton voor de Bucks.

Young antwoordde snel terug met een hook shot aan de andere kant.

Hij schoot een driepunter maar miste toen Middleton de rebound pakte en Jrue Holiday aan de andere kant vond voor een dunk.

Bogdan Bogdanovic antwoordde terug met een driepunter aan de andere kant.

Ze waren 22-10 met 5:19 over in het kwart toen Young een driepunter liet vallen.

met wie is Kurt Angle getrouwd?

Middleton liet een trui vallen aan de andere kant. Vervolgens liet Young een springer vallen.

Brook Lopez antwoordde met een dunk en de Bucks brachten hun voorsprong terug tot negen punten.

Young sloeg een verspringer neer aan de andere kant. Vervolgens liet Holiday een dunk vallen.

Het kwart eindigde op 32-27 en de Hawks namen de leiding.

De Bucks maken een rentree in het tweede kwartaal.

Ze waren 35-29 vroeg in het tweede kwart toen Danilo Gallinari een lay-up liet vallen.

Bryn Forbes tikte aan de overkant een driepunter neer.

Lou Williams antwoordde terug met een driepunter en Giannis kwam met een eenhandige dunk.

Giannis liet een lay-up vallen bij het volgende balbezit en maakte een vingerrol bij het volgende balbezit.

Gallinari sloeg een jumper omver en Giannis antwoordde met een dunk.

Young maakte een lange driepunter en Huerter voegde een driepunter toe.

Als gevolg hiervan namen de Hawks een voorsprong van 10 punten met nog minder dan drie minuten te gaan in het kwart.

Middleton sloeg een driepunter neer. Vervolgens voegde Pat Connaughton nog een driepunter toe, en de wedstrijd eindigde met ongeveer 12 seconden.

Het kwart eindigde met 58-58 en beide teams waren gelijk en gingen het derde kwart in.

In het derde kwart namen The Hawks opnieuw de leiding.

Clint Capela liet een lay-up vallen en de Hawks namen na een minuut in het derde kwart een voorsprong van vier punten.

Young liet vervolgens een jumper vallen en voegde een driepunter toe op het volgende balbezit.

Gallinari liet een drijver vallen en P.J Tucker antwoordde terug en sloeg een driepunter neer.

Young voegde snel een driepunter toe aan de overkant.

En Middleton sloeg een driepunter neer. Young trok een overtreding terwijl hij een lay-up neerhaalde.

Middleton kwam opnieuw met een floater en Lopez dropte een dunk op het volgende balbezit.

Halverwege het derde kwart was het 73-70.

Vervolgens sloeg Huerter een driepunter neer en Giannis antwoordde terug met een lay-up.

Giannis tikte een driepunter neer en bracht de voorsprong terug tot twee punten.

Ze stonden gelijk op 82-82 met nog ongeveer een minuut te gaan in het kwart.

Gallinari sloeg een driepunter neer en Young liep een blessure op en verliet het veld.

Het kwart eindigde op 87-85 en de Hawks namen de leiding en gingen het vierde kwart in.

De Bucks maken een comeback om het vierde kwartaal te winnen.

Gallinari liet een jumper vallen en de Hawks vergrootten de voorsprong vroeg in het vierde kwartaal.

Bobby Portis sloeg snel een dunk neer aan de andere kant.

Lou Williams vond Onyeka Okongwu voor een dunk.

Ze waren 93-88 toen Okongwu een eenhandige jumper liet vallen met 7:30 resterend in het kwart.

met wie is mickie james ook getrouwd?

Middleton klopte een driepunter aan de andere kant.

Tucker kwam met een steal en Pat Connaughton liet een lay-up vallen in de overgang.

Halverwege het kwart brachten de Bucks de voorsprong terug tot twee punten.

Middleton sloeg een driepunter neer en de Bucks namen een punt voorsprong.

Young antwoordde snel terug met een driepunter.

De Bucks brachten de wedstrijd in evenwicht op 98-98 met nog ongeveer vijf minuten te gaan in het kwart.

Middleton vloog in brand en hij sloeg een driepunter neer en Giannis voegde een fadeaway-jumper toe.

Collins antwoordde terug met een jumper.

Middleton liet opnieuw een verspringer vallen en de Bucks namen een voorsprong van 7 punten met nog minder dan twee minuten te gaan in de wedstrijd.

Giannis sloeg een vervaagde trui om en Middleton voegde een trui toe.

Het kwart eindigde in 113-102 met de Bucks die de overwinning pakten en een 2-1 voorsprong op de Hawks.

De ongelooflijke prestaties van Middleton.

De Bucks maakten een comeback nadat ze in het begin van de eerste helft werden gedomineerd door de Hawks.

Maar vroeg in het vierde kwartaal domineerden de Hawks opnieuw de Bucks.

Echter, Khris Middleton kwam te hulp en overtrof eigenhandig de hele score van het Hawks-team in het vierde kwartaal.

Khris Middleton maakte het verschil voor Milwaukee in Game 3 - Sports Illustrated

Khris Middleton voor Milwaukee in Game 3 ( bron:si.com )

Ik heb ze eindelijk laten gaan, zei Middleton. Ik heb wat moeite met de bal die in de basket gaat. Eindelijk begonnen ze op het juiste moment voor mij te vallen. Daar ben ik dankbaar voor.

En zijn prestaties leidden de Bucks langs de Hawks in Game 3 en wonnen om de leiding in de serie te nemen.

Wat hij vandaag deed was onwerkelijk,Giannis Antetokounmpozei. Hij was ongelooflijk. Uiteindelijk het team gedragen. Wat ik vandaag zag was grootsheid. Simpel als dat.

wat is de volledige naam van john cena?

Khris Middleton was tijdens de wedstrijd overal op het veld aanwezig. Hij eindigde de wedstrijd, scoorde game-high 38 punten en pakte 11 rebounds samen met 7 assists.

Hawks-coach Nate McMillan zei: hij kwam echt overal vandaan.

Hij maakte ook 6 driepunters en 15 van 26 uit het veld.

Giannis volgde Middleton en scoorde 33 punten en 11 rebounds samen met vier assists.

Terwijl Brook Lopez 10 punten liet vallen en 3 rebounds pakte.

Jrue Holiday had slechts 6 punten, maar maakte 12 assists om het team te helpen.

Bobby Portis leidde de Bucks-bank, scoorde 15 punten, 4 rebounds en een assist die allemaal van de bank kwam.

Trae Young leidde de Hawks in Game 3.

Aan de andere kant leidde Trae Young de Hawks en scoorde 35 punten en 4 assists ondanks een blessure in het derde kwartaal.

Hij blijft onzeker voor Game 4. Volgens het laatste bericht krijgt Young maandagochtend een MRI.

Het doet pijn. Het is frustrerend, zei Young, eraan toevoegend dat de blessure invloed had op mijn blow-by-snelheid.

John Collins liet 13 punten, 8 rebounds en een assist achter.

Terwijl Kevin Huerter 11 punten, 4 rebounds en 7 assists bijdroeg.