Nba

Julius Randle double-double voor de overwinning, Russell vijfde opeenvolgende triple-double

Welke Film Te Zien?

Newyork Knicks' sterspeler Julius Randle liet een double-double vallen om een ​​overwinning met 111-96 te behalen op zijn voormalige team LA Lakers.

Slechts twee nachten na het uitblazen van Brooklyn Nets 126-101.

La Lakers speelde Newyork Knicks waar Knicks de Lakers uitblies met een marge van 15 punten.

Ze speelden goed zonder Lebron James en Anthony Davis tegen de bovenaan geplaatste Nets.

Tegelijkertijd presteerden ze slecht tegen de Newyork Knicks.

Echt een slechte passing, een aantal slechte beslissingen en een aantal dat, je moet de verdediging crediteren.

wat is John Madden netto waard?

Maar zo goed als we aanvallend twee nachten geleden waren, waren we vanavond net zo slecht, zei Lakers-coach Frank Vogel.

La Lakers begon goed, pakte zelfs twee punten om het 1e kwart te leiden, maar al snel begonnen ze te trillen.

De Knicks namen de leiding in het tweede kwartaal met 29 punten, terwijl de Lakers 24 punten wisten te pakken.

Bij het ingaan van het derde kwartaal stond Knicks slechts drie punten voor. Al snel werd de voorsprong van New York Knicks over de Lakers verlengd.

Knicks leidde in dubbele cijfers toen het derde kwart eindigde, ze scoorden 26 punten terwijl Lakers slechts 16 punten wist te scoren.

Lakers speelde goed in het vierde kwartaal, maar nog steeds niet genoeg om de achterstand in het derde kwartaal te overbruggen.

Uiteindelijk versloegen de Knicks de Lakers met 111-196 en stelden hun kans voorlopig veilig om in het Play-In-toernooi voor play-offs te spelen.

Julius Randle enorme double-double tegen zijn voormalige team.

Julius Randle begon zijn professionele NBA-carrière als LA Lakers 1e ronde pick.

En hij bracht vier jaar door voor de seizoenen 2014-2018.

Vandaag speelde hij voor de Newyork Knicks en liet hij een enorme double-double vallen om de overwinning op zijn voormalige team veilig te stellen.

Julius Randle double-double tegen voormalig team

Julius Randle double-double tegen voormalig team (bron: twitter.com )

Randle was te veel voor zijn voormalige team toen hij hun defensieve einde verpletterde met 34 punten en 10 rebounds.

We moesten onze helm meebrengen'', zei Randle. We hebben het hele jaar op onze verdediging vertrouwd.

Gewoon doen wat we het hele jaar hebben gedaan. Het is een goed verdedigend team. Ik was vanaf het begin agressief.

Het is belangrijk vroeg in de tweede nacht van een back-to-back om energie te brengen en dat is wat ik probeerde te doen.

Vervolgens leidden de Knicks een groot deel van het vierde kwartaal comfortabel.

Elfrid Payton scoorde 20 punten en Derrick Rose voegde er 14 toe vanaf de bank voor de Knicks.

Randle's 13 punten in het eerste kwartaal gaven de Knicks energie om door te spelen op de tweede avond van back-to-back games.

Evenzo bleef Randle de aanval leiden terwijl New York zijn voordeel in de tweede helft naar dubbele cijfers duwde.

Het was geen verrassing voor Randle om goed te spelen, zoals hij zei, hij is altijd gemotiveerd om tegen Lakers te spelen.

Na het verslaan van Memphis Friday en de Raptors Sunday, was dit de derde opeenvolgende overwinning van de Knicks met hun record van 28-27.

Aan de andere kant was het sterke schieten van Dennis Schroder in afwezigheid van LeBron James en Anthony Davis niet genoeg voor de Lakers om de overwinning binnen te halen.

Schroder verloor 21 punten, 3 rebounds en 6 assists, terwijl Markieff Morris 17 punten scoorde.

evenzo Kyle Kuzma 14 punten gezakt in terugkeer van afwezigheid wegens blessure.

Voor hun volgende wedstrijd:

De Lakers spelen dinsdag tegen de Charlotte Hornets en de Knicks spelen woensdag tegen de New Orleans Pelicans.

Russell Westbrook vijfde opeenvolgende triple-double om competitie beste Utah Jazz te verslaan.

Utah Jazz betrad het veld met 24-game home winning streak om te spelen tegen de Washington Wizards.

Terwijl Russell Westbrook zijn vijfde opeenvolgende triple-double voor de Wizards liet vallen om de Jazz 125-121 op maandagavond te verslaan.

jackie robinson citeert over burgerrechten

De wedstrijd tussen de Jazz en de Wizards was buitengewoon competitief waarbij beide teams het tegen elkaar opnemen.

Beal en Westbrook scoorden samen de eerste negen punten van de wedstrijd voor de Wizards.

Utah bracht de wedstrijd al snel in evenwicht door 9 punten te scoren en maakte vervolgens een snelle run om een ​​15-9 voorsprong te nemen, maar toen counterden de Wizards met een 7-0 run en een voorsprong van één.

Hoewel, Beal en Daniel Gafford gecombineerd voor 20 punten in het openingskwartier voor de Wizards.

Maar de Wizards konden Mitchell niet afremmen, want hij scoorde 17 punten in het eerste kwart en duwde de Jazz naar een vroege voorsprong van negen punten.

Uiteindelijk deed de sterke aanval van Washington in het tweede kwartaal de voorsprong van Jazz terug.

Terwijl ze 13 van hun eerste 15 velddoelpunten en 16-23 algemeen scoorden. Beal scoorde 13 van zijn 34 punten in de tweede.

Al snel gingen de Wizards van negen punten naar beneden aan het begin van het kwart naar zeven punten met nog twee minuten te gaan.

Na het ingaan van het derde kwart sloegen de Wizards twee van hun eerste negen velddoelpunten in het kwart.

Gafford sprong begon een 13-3 run om Washington op 92-83 te zetten. Gafford sloot de avond af met 15 punten en vier rebounds in 18 minuten. De Wizards maakten een scorend punt van 17-2 om vroeg in het vierde kwart af te sluiten.

Maar Utah maakte een comeback toen de Jazz snel de voorsprong van 19 punten van de Wizards wist uit te wissen. Beal en Raul Neto maakten in de laatste seconden vrije worpen om de overwinning van de Wizards te bezegelen.

Verlies overtrof de enorme scorende avond van Mitchell.

Russell Westbrook liet 25 punten, 14 rebounds en 14 assists vallen voor de Wizards en zijn vijfde opeenvolgende triple-double.

Trouwens, Russell leidde het scorebord voor de Wizards met 34 punten, op dezelfde manier scoorde Gafford 15 punten en Bertans verloor 10 punten.

hoeveel geld verdient david ortiz per jaar?

De overwinning van de Wizards op de best geplaatste Utah Jazz van de competitie overtrof de enorme score van Donovan Mitchell van de Jazz.

Donovan maakte geweldige acties voor Utah, Mitchell had alleen al in het eerste kwartaal 17 punten.

Hij liet ook geweldige en flitsende bewegingen zien en eindigde de wedstrijd met 42 punten, 3 rebounds en 6 assists.

Zelfs Bojan Bogdanovic had een geweldige nacht, want hij scoorde 33 punten, evenals Joe Ingles scoorde 18 punten.

En Rudy Gobert sloot de avond af met een double-double met 12 punten en 12 rebounds.

Vervolgens staan ​​Wizards tegenover Sacramento Kings, terwijl de Jazz tegen Oklahoma City Thunder staan.