Nba

Hoogtepunten van het spel: 76ers verslaan de Wizards zonder Embiid

Welke Film Te Zien?

De 76ers stonden tegenover Washington Wizards voor Game 5 nadat ze in Game 4 met 122-114 hadden verloren na de blessure van Joel Embiid in het eerste kwartaal.

De 76ers kwamen het veld binnen zonder hun stercentrum en probeerden de serie woensdagavond af te sluiten met een overwinning op de Wizards.

Met drie starters Seth Curry, Tobias Harris en Ben Simmons die in de afwezigheid van Embiid optraden, versloegen de 76ers de Wizards 129-112.

Seth Curry scoorde hoge punten in de play-offs, terwijl Simmons een triple-double liet vallen.

De 76ers gaan nu naar de halve finales van de Eastern Conference en nemen het op tegen de Atlanta Hawks.

Aan de andere kant leidde Bradley Beal de scorers en verloor 32 punten ondanks het verlies.

Beiden brachten de wedstrijd in het eerste kwart in evenwicht.

Russell Westbrook begon het kwart met een jumper en Simmons antwoordde terug met een lay-up.

Bradley Beal liet een lay-up vallen op het volgende balbezit.

Seth Curry's miss-pass naar Simmons leidde tot een nieuwe bucket voor de Wizards, waarbij Rui Hachimura een lay-up liet vallen.

Vervolgens waren ze 8-4 met nog 10 minuten te gaan in het kwart toen Curry een verspringer liet vallen voor twee punten.

Russell Westbrook liet een springpaard vallen en Beal voegde daarna nog een springpaard toe.

Matisse Thybulle deed de pass van Gafford af richting Westbrook.

En Tobias Harris lob naar Simmons leidde tot een emmer voor de 76ers in de overgang.

Vervolgens sloeg Curry een driepunter neer, wat leidde tot een 5-0 punt en de voorsprong terugbracht tot een punt.

Ze waren 14-13 met nog 7 minuten te gaan in het eerste kwartaal toen Beal een omgekeerde lay-up liet vallen.

Harris antwoordde terug met een sprongschot over Hachimura.

Thybulle liet een dunk vallen op de pass van Simmons en bracht de voorsprong van de Wizards terug tot één punt.

De Wizards maakten snel een 6-0 run nadat Gafford een jump shot had laten vallen en Ish Smith met een lay-up kwam.

De Wizards hadden een voorsprong van zeven punten, aangezien de klok 2:49 in het kwart liet zien.

Dwight Howard blokkeerde vervolgens Beal en Furkan tikte Korkmaz een tweepunter binnen.

Ze waren 29-25 met nog minder dan een minuut te spelen toen Maxey voor een dunk doorging naar Howard.

In het eerste kwart was de wedstrijd 29-29.

De 76ers namen de leiding in het tweede kwart.

Robin Lopez begon het kwart met een emmer op de pass van George Hill na meer dan een minuut in het kwart.

Ze waren 34-31 met nog 9:42 in het kwart toen Korkmaz een emmer liet vallen op Maxey's pass.

Hachimura antwoordde terug en sloeg een springer omver. Maxey liet toen een jumper vallen.

hoe groot is altuve van de astros

De Wizards hebben nog steeds een voorsprong van drie punten, aangezien Maxey hierna een lay-up liet vallen.

Beal liet snel een lay-up vallen aan de andere kant.

Westbrook verloor de bal en Maxey reed rechtstreeks naar de rand en sloeg een lay-up neer.

Gafford liet een lay-up vallen op de pass van Westbrook en Raul Neto liet een driepunter vallen op het volgende balbezit.

Curry antwoordde terug en sloeg een lange driepunter neer. Hachimura liet vervolgens een driepunter aan de overkant vallen.

Harris liet een springer vallen en Neto antwoordde met een sprongschot.

Later stal Simmons de bal van Hachimura.

Ze waren 51-49 met nog minder dan drie minuten te spelen in het kwart toen Beal een springer neerhaalde.

Harris antwoordde terug met een lay-up en Westbrook kwam vervolgens met een jumper.

Simmons versloeg een floater en bracht de voorsprong terug tot twee punten met nog 1:30 in het kwart.

De 76ers namen een punt voorsprong nadat Harris een driepunter neerhaalde.

Maar de Wizards stonden aan de leiding met nog 9,5 seconden te gaan.

Danny Green liet toen een driepunter vallen en de 76ers sloten het kwart af met 65-63 met een voorsprong van twee punten.

De 76ers domineerden de Wizards in het derde kwart.

Westbrooks begon het derde kwart en sloeg een driepunter na meer dan een minuut in de wedstrijd.

Curry reed vervolgens naar de rand en sloeg een trui omver.

Westbrook kwam toen met een jump shot en Curry sloeg vervolgens een step-back driepunter neer.

Beal liet een hook shot vallen op zijn eigen misser, waardoor het spel gelijk werd op 70-70 met nog 9:16 in het kwart.

De 76ers namen opnieuw een voorsprong van twee punten, maar Beal sloeg een driepunter neer en nam de leiding terug.

Ze waren 73-77 met nog 7:18 in het kwart toen Westbrook een driepunter neerhaalde en de voorsprong terugbracht tot één punt.

Harris antwoordde terug met een driepunter op Curry's pass. Hij deed ook de pass van Beal naar Hachimura en gaf door aan Simmons.

Simmons trok vervolgens een fout samen met een lay-up. Thybulle voegde nog een emmer toe en sloeg een driepunter neer

Lopez liet een hookshot vallen, waardoor de voorsprong van de 76er werd teruggebracht tot twee punten.

Ze waren 95-87 met de 76ers aan de leiding, want de klok gaf 1:57 aan.

Dwight Howard blokkeerde Lopez aan de rand. Vervolgens reed Simmons naar de rand en liet een lay-up vallen.

George Hill lob voor Howard gaf nog een emmer voor de 76ers.

Smith sloeg een driepunter neer met nog 28,9 seconden te gaan in het kwart.

Korkmaz liet aan de andere kant een driepunter vallen.

Het kwart eindigde op 94-103 en de 76ers namen de leiding.

De 76ers bleven domineren in het vierde kwartaal.

Howard begon het kwart met een blok op Smith. En Korkmaz tikte hierna een driepunter neer.

Maxey liet een lay-up vallen en leidde tot een 5-0 run. Beal liet toen een vervaagde trui vallen.

goedemorgen voetbal cast kay adams

Vervolgens waren ze 97-110 met nog minder dan negen minuten te gaan in de wedstrijd toen Hachimura een jump shot onderuit haalde.

Tobias Harris gaf Simmons een emmer en Curry voegde een emmer toe bij het volgende bezit.

Simmons liet een tweehandige dunk vallen en de 76ers namen een voorsprong van 19 punten.

Harris kwam met een floater die leidde tot een 12-2 run en de 76ers namen een voorsprong van 21 punten met nog 4:13 in het kwart.

Hachimura liet een trui vallen. En Harris sloeg een lange trui om aan de andere kant.

Hachimura kwam met een andere springer en Maxey antwoordde terug met een hookshot.

Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 112-129 en gingen de 76ers door naar de halve finales van de Eastern Conference.

Ze nemen het nu zondag op tegen Atlanta Hawks, die de Knicks versloeg en een 4-1 voorsprong nam.

Curry, Simmons en Harris gingen samen voor de overwinning.

De 76ers kwamen de rechtbank binnen zonder Joel Embiid. Wat een moeilijke wedstrijd had kunnen zijn voor de 76ers zonder hun stercentrum, pakte goed uit met drie starters Curry, Simmons en Harris die in het spel stapten.

We weten dat we zonder Joel genoeg hebben om een ​​paar wedstrijden te winnen, zei Seth Curry. We hebben geen keuze - we moeten dat vertrouwen hebben en geloven. We hebben veel zelfverzekerde jongens. Joel is het hele jaar enorm voor ons geweest. Het is alleen maar goed dat we hem zoveel tijd geven als hij nodig heeft om terug te komen en ons te helpen alles te winnen.

Seth Curry leidde de 76ers en liet zijn hoogste punten in de play-offs vallen.

Hij scoorde 30 punten en 2 assists tijdens het spelen van 31 minuten en was 10 van 17 uit een velddoelpunt.

Gevolgd door Tobias Harris, die 28 punten, 9 rebounds en 6 assists liet vallen.

Het was een kans voor het team om een ​​band op te bouwen. Wij waren het die het gewoon in stukjes hakten en praatten, zei Tobias Harris. We lieten die wedstrijd los en zeiden gewoon: 'Hé, we gaan de volgende winnen en doorgaan.'

Terwijl Ben Simmons zijn 3e play-off triple-double pakte, scoorde 19 punten, 10 rebounds en 11 assists.

We hebben de stukken en gereedschappen om het te doen, zei Ben Simmons , die 19 punten, 10 rebounds en 11 assists in de overwinning had. We hebben dit seizoen eerder in deze situatie gezeten. We weten wat we moeten doen.

Naast hen scoorden de andere drie 76ers-spelers in dubbele cijfers die allemaal van de bank kwamen.

Aan de andere kant leidde Tyrese Maxey de 76ers-bank en scoorde 13 punten, 6 rebounds en 2 assists.

Gevolgd door Dwight Howard die 13 punten, 8 rebounds en 2 assists scoorde. Terwijl Furkan Korkmaz 10 punten liet vallen.

Bradley Beal leidde de Wizards.

De Wizards begonnen sterk aan de wedstrijd en namen de leiding aan het begin van het eerste kwart, maar slaagden er niet in het momentum vast te houden.

Ondanks het verlies hadden de Wizards geweldige aanvallende acties.

Bradley Beal leidde de Wizards en scoorde 32 punten, 7 rebounds en 5 assists.

Gevolgd door Russell Westbrook, die 24 punten en 10 assists double-double liet vallen, samen met 9 rebounds.