Amerikaans Voetbal

FIFA World Cup-kwalificatie: Duitsland verliest van Noord-Macedonië voor een schok.

Welke Film Te Zien?

De viervoudig wereldkampioen Duitsland is thuis verslagen door Noord-Macedonië. Duitsland verloor met 2-1 van een bekend minderheidsteam in Macedonië.

Noord-Macedonië won de wedstrijd in de 85e minuut. Met Eljif Diamond het verslaan van Duitsland met 2-1 in hun Groep J WK-kwalificatiewedstrijd op woensdag. De Balkan vierde hun grote internationale overwinning.

Elmas stapte in nadat de wereldkampioen vier keer de leiding had over het spel. Ze hadden echter moeite om zich om te draaien.

De kansen tegen een getraind Noord-Macedonië werden wereldwijd 65e en kwamen in de wedstrijd als een minor onder plus 2800.

Het was de eerste WK-kwalificatiewedstrijd in 20 jaar als coach Joachim Low 's laatste kwalificatie.

Voor zijn vertrek na het EK van de zomer is dit erg gênant, zei Low.

Afgezien van 70% van de Duitse controle in de eerste helft en Leon Goretzka vurend op de kortere weg, scoorden de bezoekers toen de 37-jarige Goran Pandev tijdens de schorsing van de eerste helft ongemarkeerd in het strafschopgebied bleef staan.

De Duitse soldaten zetten hun tegenstanders zelf in de ring. Echter, Serge Gnabry De inspanning van Leroy Sane had weinig te zien totdat Leroy Sane uit de doos werd gedropt.

Gundogan's 63e minuut penalty teruggekaatst het management. Maar ondanks de late druk en de gouden kans van Timo Werner 10 minuten voor tijd, kon Duitsland geen winnaar vinden.

Noord-Macedonië, 65e van de wereldranglijst, pakte de overwinning vijf minuten voor Elmas.

Chelsea-spits Timo Werner miste een uitstekende kans om de ploeg van Joachim Low voor de winnaar van Noord-Macedonië te krijgen, maar schoot op de een of andere manier van een afstand.

Duitsland verloor voor het eerst in 20 jaar hun WK-kwalificatiewedstrijd en verloor met 2-1 van Noord-Macedonië.

Noord-Macedonië versloeg Duitsland en eindigde de WK-kwalificaties.

Duitsland verloor voor het eerst in 20 jaar hun WK-kwalificatiewedstrijd. De kampioenen van 2014 werden woensdag met 2-1 verslagen door Noord-Macedonië.

Duitsland maakte gelijk na de openingstreffer van Goran Pandev in de eerste helft.

Maar reageerde niet op de winnaar van Eljif Elmas in de 85e minuut voor Noord-Macedonië. Die Duitsland op de tweede plaats overnam in Groep J.

Pandev opende de score toen de Duitse verdediging veteraan Genua volledig uit het oog verloor.

Ilkay Gundogan zorgde echter in de 63e minuut voor de gelijkmaker in het strafschopgebied nadat Ezgjan Alioski Leroy Sane neerhaalde.

Duitsland lijdt soknederlaag (Bron Outlook India)

Duitsland lijdt soknederlaag (Bron: Outlook India)

Noord-Macedonië had de handsbal van Emre Can in de hoek kunnen ontvangen, maar de scheidsrechter zag het niet. Er is geen in aanmerking komend videobeoordelingsprogramma.

Kort daarna miste Timo Werner een uitstekende kans voor Duitsland om vooruit te komen.

Een breed scala aan schoten werd afgevuurd terwijl elke keeper het terrein van Gundogan blokkeerde.

Terwijl Duitsland op een ander doel mikte, was het Noord-Macedonië dat de wedstrijd maakte.

Arijan Ademi balanceerde de bal tussen de benen van Antonio Rudiger terwijl Pandev de Duitse verdedigers trok. Ze verlieten Elmas om Marc-Andre Ter Stegen te verslaan.

met wie is Heidi Watney getrouwd?

Duitsland heeft 35 ongeslagen wedstrijden gespeeld in WK-kwalificatiewedstrijden sinds het in 2001 met 5-1 verloor van Engeland in München en de laatste 18 won.

Noord-Macedonië heeft nog nooit op een WK gespeeld.

Toch zal het dit jaar voor het eerst zijn opwachting maken op het EK nadat Pandev in november het winnende doelpunt maakte tegen Georgië.

Het was de laatste kwalificatiewedstrijd voor het 15-jarige bewind van de Duitse coach Joachim Löw. Die stopten na het EK in juni en juli.

We hebben nog nooit een team verslagen met zoveel titels.

Noord-Macedonië heeft nog nooit op WK gespeeld (Bron Bavarian Football Works)

Noord-Macedonië heeft nog nooit op WK gespeeld (Bron: Bavarian Football Works)

Het was de eerste nederlaag van Duitsland in Groep J en de eerste doelpunten die ze hadden vrijgegeven voor screening.

De nederlaag maakte ook een einde aan hun ongeslagen reeks in 35 WK-kwalificatiewedstrijden en keerde terug naar hun 5-1 nederlaag tegen Engeland in 2001.

Dit is erg gênant, zei Low. We waren niet verfrist genoeg om fouten te maken.

Als we snel speelden, waren we gevaarlijk. Maar we vonden de tools niet eng. Al met al was het hartverscheurend om zo'n huis te verliezen.

Duitsland wordt thuis in Noord-Macedonië verslagen door een WK-kwalificatiewedstrijd.

Noord-Macedonië won de wedstrijd in de 85e minuut, waarbij Eljif Elmas Duitsland met 2-1 versloeg in hun Groep J.

Elmas stapte in nadat de viervoudig wereldkampioen de wedstrijd domineerde.

Maar ze worstelden om de kansen af ​​te wijzen tegen de goed opgeleide Noord-Macedoniërs, die op de 65e plaats van de wereld stonden. En ze slaagden erin om het spel te betreden als spelers onder de 2800.

Team Duitsland (Bron Anadolu Agency)

Team Duitsland (Bron: Anadolu Agency)

Het was de eerste WK-kwalificatiewedstrijd in 20 jaar in de finale voor coach Joachim Low. Alvorens het zomer-EK te volgen. Dit is erg gênant, zei Low.

We waren niet volwassen genoeg en we maakten fouten. Als we snel speelden, waren we gevaarlijk, maar we kregen geen angstaanjagende tools.

Voor aanvang van de wedstrijd openden de Duitse spelers een spandoek ter ondersteuning van de mensenrechten.

Vorige week droegen spelers uit Duitsland, Nederland en Noorwegen shirts om de mensenrechten van Qatar te uiten.

Hoewel Duitsland in de eerste helft 70% scoorde en Leon Goretzka de bal door het strafschopgebied schoot.

De bezoekers scoorden toen de 37-jarige Goran Pandev tijdens de eerste stop ongemarkeerd in het strafschopgebied bleef om naar huis terug te keren.

De rivalen van de Duitsers verloren halverwege het seizoen. Maar zonder Serge Gnabry' s inspanning. Hij had weinig om voor te laten zien totdat hij Leroy Sane uit de doos liet vallen.

De 63e minuut penalty van Gundogan trok de aandacht van critici. Ondanks de late druk en de gouden kans van Timo Werner 10 minuten voor tijd, was Duitsland echter ongeslagen.

tony martin voetballer netto waarde

Ze hadden het geluk om de handbalpenalty van Emre Can te weigeren. Ze werden nog steeds gestraft voor mishandeling als Elmas de kans kreeg in het strafschopgebied om de winnaar te worden.

Deze jongens hebben Noord-Macedonië trots gemaakt door vier World Cups te winnen. En drie Europese wedstrijden, zei bondscoach Igor Angelovski van Noord-Macedonië.

We hebben nog nooit een team met zoveel titels verslagen. Nu moeten we rusten, want wat we hebben bereikt, is nog niet tot wasdom gekomen.

Door de overwinning steeg Noord-Macedonië met zes punten op de tweede plaats, voor het doelsaldo van Duitsland in Groep J. En drie achter koploper Armenië.