Nba

Het spel van Chris Paul leidde de Suns naar een 2-0-reeks voorsprong

Welke Film Te Zien?

De Phoenix Suns stonden tegenover de Denver Nuggets voor Game 2 van de halve finales van de Western Conference.

hoeveel verdient lonzo bal?

De Suns wilden nog een overwinning op hun naam schrijven, terwijl de Nuggets ernaar streefden om de serie gelijk te trekken met de overwinning.

Maar de Nuggets slaagden er niet opnieuw in om de overwinning op de Suns te behalen.

The Suns versloegen de Nuggets met 123-98 achter het briljante optreden van sterrenwacht Chris Paul op woensdagavond.

Paul kwam met een ongelooflijke stat en maakte records om de Suns nog een overwinning te bezorgen.

Zes spelers van de Suns scoorden met dubbele cijfers, maar geen van de spelers haalde 20 punten. Desondanks kwamen de Suns op het einde met een overwinning.

De Suns domineerden de Nuggets gedurende de vier kwartalen, namen de leiding in het eerste kwart en verlengden de voorsprong de rest van het kwart, en wonnen uiteindelijk de wedstrijd.

Nikola Jokic, die onlangs de Kia MVP-prijs kreeg, leidde de Nuggets, terwijl slechts drie spelers in dubbele cijfers wisten te scoren.

In de eerste helft komen The Suns op voorsprong.

Ze waren 12-15 en de Suns namen halverwege het kwart een voorsprong van drie punten toen Deandre Ayton een hook-shot liet vallen op de pass van Chris Paul.

Nikola Jokic vond JaMychal Green onder de rand voor een dunk en gaf door aan Will Barton voor nog een dunk bij het volgende balbezit.

Als gevolg daarvan waren ze 18-22 met 2:46 in het 1e kwartaal.

Het kwart eindigde op 25-21 met de Suns aan de leiding die het tweede kwart ingingen.

The Suns bleven de Nuggets domineren en namen in het tweede kwart een voorsprong van vijf punten.

Paul voorzag Dario Saric van de bal voor een slam met één hand.

Ze waren 32-25 met 8:41 over in het tweede kwart toen Torrey Craig Monte Morris van achteren blokkeerde.

En Dario Saric liet aan de andere kant een driepunter vallen op de pass van Paul.

Nikola Jokic liet een jumper vallen, waardoor de voorsprong van Phoenix werd teruggebracht tot vijf punten met nog 4:23 in het kwart.

Devin Booker kwam met een steal van Jokic en liet een dunk vallen in de overgang toen de Suns met 44-34 tegen de Nuggets gingen met nog minder dan drie minuten te gaan.

Terwijl Paul een steegje bedacht naar Ayton voor een lay-up en de Suns een voorsprong van acht punten namen.

Het tweede kwart eindigde met 52-42 en de Suns namen een voorsprong van 10 punten.

De Nuggets hadden geen antwoord op het spel van de Suns.

The Suns domineerden de Nuggets, gingen met 57-43 en namen een voorsprong van 14 punten in het begin van het derde kwartaal.

Terwijl Jae Crowder een driepunter neerhaalde en Ayton een dunk liet vallen op Pauls steegje-oop.

The Suns breidden vervolgens hun voorsprong uit tot 19 punten met nog 7:01 in het kwart.

Paul breidde de voorsprong opnieuw uit toen hij een springer omver sloeg.

Mikal Bridge sloeg een dunk met één hand neer op de pass van Paul en ging 78-58 met nog meer dan drie minuten te gaan.

Cameron Payne sloeg een driepunter neer in de laatste 12 seconden van het derde kwart.

Vervolgens eindigde het kwart op 86-68, waarbij de Suns 18 punten voorsprong hadden in het laatste kwart.

De Suns keken nooit achterom.

De Nuggets bleven achter omdat de Suns in de eerste twee minuten van het vierde kwartaal 21 punten voorsprong pakten.

Paul passeerde de bal naar Craig voor een lay-up en Craig trok een overtreding en liet een emmer vallen bij het volgende balbezit.

Ze waren 99-75 met nog 8:40 in het kwart toen Paul een driepunter neerhaalde.

The Suns wonnen vervolgens met 123-98 aan het einde van de wedstrijd.

De Nuggets hadden geen antwoord op het geweldige spel van Chris Paul en de aanvallende acties van de Suns.

Als gevolg daarvan domineerden de Suns de Nuggets en pakten ze de overwinning.

Het verlies was Denver's grootste van het seizoen en ze staan ​​nu met 2-0 achter in de serie.

De ongelooflijke prestaties van Chris Paul leidden de Suns.

De Suns behaalden opnieuw een overwinning op de Nuggets achter de ongelooflijke spelprestaties van Chris Paul.

Paul was vanavond overal op het veld, liet bucking vallen, maakte plays, pakte rebounds.

Ik voel me goed, ik voel me echt goed, zei Paul. Ik miste al vroeg een paar makkelijke, maar door de manier waarop we spelen, zal de bal je vinden.

Hij eindigde de nacht met 17 punten en 15 assists double-doubles samen met vijf rebounds zonder enige omzet, 6 van 10 uit het veld en 2 van 2 vanaf de driepuntslijn en 3 van 3 uit vrije worpen.

Als gevolg hiervan wordt hij nu de eerste speler met 15 punten en 15 assists met 0 omzet in een playoff-wedstrijd sinds 2014.

In feite was hij degene die de dame deed in 2014 en ook daarvoor in 2008.

Dit is zijn derde keer dat hij een play-offwedstrijd speelt met meer dan 15 assists en 0 omzet, waarmee hij sinds 1980 een gelijkspel met Magic Johnson verbreekt.

Het spel van Paul hielp de spelers van de Suns om de overwinning te behalen.

Bovendien passeerde Paul Magic Johnson nu om de speler te worden met de meeste play-offspellen met 15+ assists en 0 omzet.

Genoemd worden met een man als Magic, dat is legendarisch, zei Booker toen Paul langs Magic Johnson liep. Dat is voor altijd.

Hij voegde eraan toe: Dat is groter dan het basketbalspel. Dat is een icoon.

Dankzij het spel van Paul scoorden vijf van de andere Suns-spelers in dubbele cijfers.

Devin Booker leidde de scorers van de Suns en liet 18 punten vallen en 10 rebounds double-double samen met 2 assists.

Het is moeilijk onder woorden te brengen, zei Booker over de reacties van fans tijdens de game. Zelfs Deandre (Ayton) kwam naar me toe en zei: 'man, we hebben het gezien toen het was', en ik zeg hem elke keer: 'Ik heb het ook gezien voordat jij hier was.

Terwijl Mikal Bridges 16 punten verloor met 2 rebounds.

Gevolgd door Deandre Ayton, die 15 punten en 10 rebounds double-double scoorde.

Jae Crowder liet 11 punten vallen met 5 rebounds.

Als gevolg daarvan scoorden alle starters in dubbele cijfers.

Boek scores in zijn slaap. Jae wordt nooit door iets gefaseerd. Mikal is als onze onbezongen held. DA bewaakt, hij rent, hij kaatst terug, hij doet alles, zei Paul over zijn teamgenoten.

Ondertussen leidde Torrey Craig de bank van de Suns en scoorde 10 punten, 4 rebounds en 3 assists.

We proberen gewoon op de juiste manier voor elkaar te spelen, zei Suns-coach Monty Williams. We proberen elke avond hard te spelen. Dat is wie we zijn. Dat is ons DNA. Onze jongens delen de bal. Ik denk dat wat echt cool is om te zien, is dat jongens voor elkaar spelen. Dit is play-offbasketbal en zo moeten we spelen om succesvol te zijn.

Nikola Jokic leidde de Nuggets.

Aan de ene kant hadden de Suns de meeste leden die in dubbele cijfers scoorden, terwijl de Nuggets slechts vier spelers hadden met een score in dubbele cijfers.

Nikola Jokic leidde de Nuggets en scoorde 24 punten en 13 rebounds met 6 assists.

Terwijl de rest van de Nuggets-starters samen 26 punten, 11 rebounds en 4 assists opleverden.

Michael Porter Jr droeg 11 punten bij met 6 rebounds en was de enige andere starter die met dubbele cijfers scoorde.

Ondertussen leidde Paul Millsap de Nuggets-bank met 11 punten, 6 rebounds en 2 assists.

Terwijl Will Barton 10 punten verloor met een rebound en 3 assists.

The Nuggets ontvangen nu de Suns voor Game 3 op vrijdag in Denver, met als doel de voorsprong met 2-1 te verkleinen.