Nba

Anfernee Simons evenaart NBA-record om een ​​einde te maken aan de verliezende reeks van Trail Blazers

Welke Film Te Zien?

Portland Trail Blazers stonden dinsdagavond tegenover Indiana Pacers in Bankers Life Fieldhouse.

De Blazers hadden een losing streak van vijf wedstrijden, terwijl de Pacers een losing streak van drie wedstrijden hadden.

Dus de Blazers waren wanhopig om hun verliesreeks te beëindigen en dat deden ze met het briljante schot van hun bewaker Anfernee Simons.

Simons vestigde een franchiserecord en evenaarde het NBA-record door driepunters te schieten, wat een overwinning van 133-112 op de Pacers opleverde.

Zijn briljante schietpartij samen met het schieten van Damian Lillard en CJ McCollum waren de sleutel tot de overwinning.

Hiermee kwam een ​​einde aan hun verliesreeks van vijf wedstrijden.

Beide teams sterke start

Beide teams maakten een goede start en gingen het eerste kwart tegen elkaar op 35-34.

Indiana Pacers nam in het eerste kwartaal slechts een punt voorsprong op de Blazers.

CJ Mcollum begon de wedstrijd met het slaan van een springer voor de Blazers en Pacers' Caris Levert antwoordde terug met een jumper.

Portland volgde Pacers tot 2:12 om het eerste kwartaal af te sluiten, waarna Anfernee Simons de leiding gaf om Blazers te volgen na verhitting van achter de lijn.

Maar de T.J. McConnell antwoordt rechtsback met een jumper die de leiding terugneemt.

Beiden gingen heen en weer om de leiding terug te nemen, waarbij McDermott het laatste schot voor het kwart sloeg om een ​​punt voorsprong op de Pacer te geven.

wat is het vermogen van Roger Federer?

De Blazers namen de leiding voor de rest van de wedstrijd op de shorthanded Pacers

De Pacers zonder All-star-aanvaller Domantas Sabonis en centrum Myles Turner die wedstrijden miste vanwege een blessure, slaagden er niet in het aanvallende team onder leiding van Damian en McCollum tegen te gaan.

Daardoor nam Blazers bij rust een voorsprong van 73-62.

De Pacers vergrootten de voorsprong van één punt in het eerste kwart tot drie punten aan het begin van het tweede kwart.

In feite volgden de Blazers opnieuw de Pacers vroeg in het kwart.

Vervolgens verwarmt McCollum een ​​driepunter om de wedstrijd gelijk te trekken met nog 8:16 te gaan in het kwart.

En Lillard sloeg een springer in het volgende balbezit om de Blazers op voorsprong te zetten.

Pacers sloeg terug en de wedstrijd bleef ongeveer minuut gelijk, maar al snel maakte de Blazer een 21-5-run om de leiding te nemen.

Vervolgens namen de Blazers een voorsprong van 11 punten in het derde kwart.

Anfernee Simons maakte 12 punten vanaf de bank met 4-uit-4 schieten vanuit een bereik van drie punten om de voorsprong van 11 punten te geven.

De Blazers bleven ook in het derde kwart domineren met Carmelo Anthony en Simons die back-to-back driepunters sloegen.

Ze stonden in vuur en vlam in het derde kwart en scoorden 40 punten in het derde kwart. Samen met Anthony's springer op de zoemer om de score 113-78 te maken.

De Blazers stonden 33 punten voor in het vierde kwartaal, de voorsprong breidde zich uit tot 36 punten aan het begin van het kwartaal.

Simons sloeg zijn 8e en 9e driepunter zonder een misser en vestigde een franchiserecord aan het begin van het vierde kwartaal.

En evenaarde het NBA-record met Klay Thompson van GSW voor Stephen Curry.

Harry Giles III van de Blazers maakte emmers om het kwartaal af te sluiten en de voorsprong van 133-128 op de Pacers te geven.

Anfernee Simons leidde de Blazers vanavond en vestigde het franchiserecord.

Trail Blazers had een grote overwinning nodig tegen de Indiana Pacers, aangezien de eerste een reeks van vijf wedstrijden verloor.

Damian Lillard, CJ McCollum en Jusuf Nurkic gaven allemaal hun beste prestatie en scoorden hoog om het punt te geven.

Maar vanavond was de speler die het meest schitterde Anfernee Simons die de meeste drieën maakte.

Anfernee Simons schittert voor de Blazers

Anfernee Simons schittert voor de Blazers (bron: fansided.com )

Hij vestigde ook het franchiserecord door 9-10 te schieten op driepunters zonder een misser.

De Pacers concentreerden zich tijdens de wedstrijd meer op Damian Lillard en CJ McCollum, waardoor andere spelers de kans kregen om te schieten.

Anfernee Simons profiteerde het meest van open blikken van drie van de gegeven kansen.

Hij sloeg ook overal drieën neer, ongeacht wie hem verdedigde.

Trail Blazers hoofdcoach Terry Stotts zei: Hij had een speciale avond. Echt zachte aanraking, bij degenen die niet allemaal net waren, leek het alsof ze er gewoon in krulden.

Simons liet een seizoen-hoog 27 punten vallen op 9-van-13 schieten, inclusief 9-drie pointers zonder een misser.

Op slechts 21-jarige leeftijd evenaarde hij een franchiserecord terwijl hij zijn zevende opeenvolgende driepunter sloeg.